Süleyman Çelebi Ortaokulu

Telefon : 332 2452021
WEB https://suleymancelebi.meb.k12.tr
Adres : Hüsamettin Çelebi Mah. Çambaba Sok. No11 Selçuklu KONYA
VİZYON : Okulu; tüm öğrencilerin,öğretmenlerin yöneticilerin ve çalışanların okulda olmaktan mutluluk duyacağı;Velilerin ve çevrenin de okulu örnek alacağı ve övgü ile söz edeceği bir kurum haline getirmektir.
MİSYON : Okulumuzdaki eğitim-öğretim hizmetlerinin "Öğrenci Merkezli Eğitim"anlayışı içinde;öğrencilerin ilgi,istek,beceri ve ihtiyaçları;öğrenme hızlarındaki farklılıkları dikkate alarak bir üstöğrenime hazırlayan kurum olarak faaliyet göstermek,okulda verilen eğitim-öğretim hizmetlerinde;bilgiye ulaşma yollarının bilen,ulaştığı bilgiyi günlük hayatında kullanan, üretken;kültürel ve evrensel değerlerin gelişmesi ve sürekliliği için çaba harcayan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğalgaz-Merkezi Sistem
Servis :
Ulaşım : Okulumuza 45,47,48,52,53,55,67,86,98 numaralı belediye otobüsleri, Otogar-Aydınlık ve Fatih Işıklar-Özalkent minibüsleri ile ulaşılabilmektedir. Okulumuzun ulaşım bilgileri "Duyurular" bölümünde bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hüsamettin Çelebi Mah. Çambaba Sok. No:11 Selçuklu / KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Konya ili Selçuklu merkez ilçesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :